05 juli 2015

Home Made Market

Het concept “Home Made Market” is een uniek lifestyle evenement met kunst en vooral unieke huisgemaakte producten, natuurlijk veel lekkers en muziek en wordt op zondag 5 juli van 11:00 tot 18:00 uur georganiseerd op de Fred. Iedereen is welkom om te genieten van dit bijzondere event!

Wie doen er o.a. mee?

Cows & Crafts - Handgemaakte leren items

Het bedrijf Cows & Crafts uit Delft verkoopt uitsluitend originele handgemaakte leren items, zoals damesarmbanden, herenarmbanden, hondenriemen, hondenhalsbanden en sleutelhangers. De items worden van één stuk naturel tuigleer van de beste kwaliteit gemaakt. Niets gaat machinaal! Daardoor is elk item uniek! Ook met speciale wensen, bijvoorbeeld op het gebied van kleur of maat kunnen we rekening houden. Al onze artikelen worden in luxe kadoverpakking geleverd!

Catchii Homeware

Catchii Homeware is een jong label met servies en woonaccessoires. De ontwerper, Femke Zwaan, tekent verfijnde illustraties – opgebouwd uit vele kleurnuances – die handmatig op het porselein worden voorzien door Hollandse toegewijde vakmensen.

Rosalie's Sapjes & Smoothies

Lekkere en gezonde vers geperste sapjes en smoothies van food blogger Rosalie Ruardy. Raw, slow pressed, vol superfoods en 100% vegan. Van anti-kater sapjes tot gezonde groene ontbijt smoothies. Kom je proeven?

HaakEnzo

Jolanda Fredriksz-Philippo: Ik werk al geruime tijd (12 jaar) met veel plezier bij een verloskundige praktijk. Uit de vele persoonlijke gesprekken met de aanstaande moeders, kwam naar voren dat er veel vraag is naar gehaakte baby kleding. Regelmatig kreeg ik dan ook de vraag of ik wat wilde maken. En zo is het idee ontstaan om een eigen webwinkel te starten. Want zeg nou zelf, wat is er niet leuker om hetgeen wat je met veel plezier hebt gemaakt, ook nog eens te verkopen.

Muis in Huis!

Al een begrip op de Home Made Market en dit jaar aanwezig op drie van de vier edities: Muis in Huis!. Handgemaakte kinder en babykleding die zich echt onderscheidt van de rest. De eigenaresse en ontwerpster Saskia vertelt enthousiast over haar bedrijf, dat zeker in Den Haag, maar ook bijvoorbeeld in België al een naam heeft.

RS Natural Cosmetics

Ervaar de sfeer en magie van mystieke, oude volken met de verzorgingsproducten in de Bedouin Beauty lijn van dit Nederlandse merk voor natuurlijke verzorgingsproducten, op de markt gebracht in 2011 door Rieneke Steeghs. De producten in de Bedouin Beauty verzorgingslijn zijn geïnspireerd op de natuurlijke schoonheid, rituelen en tradities van bedoeïnen, indianen en andere reizende stammen in Azië, Afrika en Midden-Amerika. Rondtrekkende volken die vaak blootgesteld zijn aan extreme weers- en leefomstandigheden. Van oudsher gebruiken zij de beste grondstoffen uit de natuur om zich tegen deze invloeden te wapenen, zichzelf te verzorgen en mooier te maken.

Klik hier voor een overzicht van alle deelnemers