De zomer komt er weer aan en er staan leuke dingen op stapel op onze laan!

Activiteiten in het kader van de Volvo Ocean Race
Dit jaar vindt van 24 juni t/m 1 juli de finish van de Volvo Ocean Race weer plaats op Scheveningen, en De Fred doet mee! Gemeente Den Haag wil de verbinding tussen haven en centrum tot stand brengen door het Statenkwartier en Zeeheldenkwartier hier actief bij te betrekken. Een aantal winkels op onze laan zal gedurende deze periode dan ook versierd worden in het kader van de race en er zullen grote masten op de laan worden geplaatst met prachtige vlaggen. Verder is er door de gemeente, in samenwerking met Den Haag Marketing, een wandelroute samengesteld die o.a. De Fred aandoet. Klik HIER voor een link naar de route. 

Maritieme Ambachten op De Fred
En dan is er een groep ondernemers die, in de aanloop naar de finish, op zaterdag 23 juni een dag met Maritieme Ambachten op De Fred organiseert. Gewoon omdat ze iets leuks willen doen! Er komen kramen op de stoep van Fred-midden (de straat blijft open) met ambachten zoals zeilen maken, netten boeten, manden vlechten, maar bijvoorbeeld ook boter karnen en mosterd maken. Er zal een Maritiem-promotieteam rondlopen, er is een springkussen voor de kinderen en in de buitenlounge met kust-thema kan u heerlijk toeven en genieten van de gezelligheid om u heen.

Winkeliers die hier aan meedoen zijn: VIS, Adelante Sigaren, Simon Lévelt, M&M Pure Flowers, Kalkman Specialist in Kaas, Specsavers, Doppio Espresso, ’t Haagsch Snoephuis, Bloemenkiosk De Fred en Brand Groente & Fruit.

HomeMade@DeFred
Op zondag 1 juli is het weer tijd voor HomeMade@DeFred, onze home made market i.s.m. Fresh Events. Het aanbod op de HomeMade zal groter zijn dan voorheen. Dit omdat, los van het bekende aanbod, kunstenaarscollectief End of Dull Art ook zal deelnemen aan de markt.
Bij Tasty, aan het begin van de laan op noord, komt een groot terras met een band, en naast Plink komt een podium. Daarnaast zijn er over de hele laan natuurlijk ook activiteiten voor kinderen, zoals schminken, een draaimolen, de bekende zweefmolen voor bij Paagman en het springkussen aan het eind van De Fred bij de speeltuin. En nieuw dit jaar is het kinderpodium tegenover ’t Haagsch Snoephuis, met een volledig programma alleen voor kinderen!

Dus zet bovenstaande data op uw kalender en zorg dat u en uw gezin deze zomer gezellig meedoen met de activiteiten op onze prachtige laan!

(artikel geschreven door Sandra Rovers, i-organize.it