Sinds kort is er een nieuw foodconcept op De Fred, Foodsouldiers. Het is de tweede vestiging van dit concept met oog op gezondheid van Tess Peinemann, er is al een zaak in Wassenaar. De winkel op De Fred wordt gerund door Ludo Oudwater. 

 

foodsouldiers introfoto 571x428

U kan bij Foodsouldiers terecht voor lekkere en verse maaltijden die ook nog eens gezond zijn. Deze heerlijke en verantwoorde maaltijden komen tot stand door een samenwerking tussen voedingsdeskundige, coaches en chefs. Alles ready to (h)eat! 

Het assortiment is breed en verandert regelmatig: van Thaise curries tot stamppotten – alles komt voorbij. Daar komt bij dat ze met de seizoenen ‘meekoken’, zodat u kan genieten van de optimale smaken.  

 

foodsouldiers collage 1 resize

 

Afvallen of detoxen?

En wilt u afvallen of detoxen? Hier bieden ze speciale ‘plannen’ voor aan, met elk een eigen menu (bijvoorbeeld de achtergrondfoto van dit artikel). En laten deze nu ook thuis bezorgd worden…

Neem een kijkje op de website van Foodsouldiers om ze alvast te leren kennen, en loop dan eens binnen in de winkel. Het ziet er prachtig uit, alles is vers en u kan er nog lekker zitten ook. 

foodsouldiers personeel resize liggend